Lek i Midtbyens største sandkasse på Martnan!

6. juni 2018

Et torv fullt av gravemaskiner og anleggsarbeidere skaper mye engasjement blant de små, og i anledning Martnan ønskes alle barn som besøker Martnan velkommen til å leke i Midtbyens største sandkasse rett ved siden av de ekte gravemaskinene.

 

ALLE ER VELKOMNE: Line Holm gleder seg til å se flotte sandslott og andre byggverk i det som blir Midtbyens største sandkasse.

Sandkassen blir 4 x 12 meter stor, og har plass til mange bygge – og graveglade barn. Martnan stiller med leker i sandkassen, men man kan også ta med seg sine egne.

Martnasjef Line Holm gleder seg til å se mange flotte sandslott og graveteknikker i sandkassa, og håper mange tar turen innom i forbindelse med et besøk på Martnan 26. – 28. juni.

Hvordan kom ideen om å lage Midtbyens største sandkasse fram?

– I anledning gravingen på Torvet har det blitt observert at mange barn som går forbi området med foreldrene sine blir stående med nesene inntil gjerdene for å se på de flotte gravemaskinene der. Mange barn synes gravemaskiner er veldig spennende, og hva er vel mer gøy enn å da grave «sammen» med de store maskinene, sier Line Holm.

Hva kan publikum ellers forvente av aktiviteter på årets Martna?

– Vi ønsker å legge til rette for at Martnan i år skal bli en god opplevelse for hele familien ved blant annet å ta i bruk nærliggende byrom på nye måter, forteller Line. Vi setter opp en sommerscene utenfor Vår Frue kirke – her blir det et trivelig familieprogram med både trylleshow, konserter og dans. Martnan skal ha kjente og kjære sommeraktiviteter for både barn og voksne, og i tilllegg til et mangfoldig kulturprogram, blir det også ponniridning, veitevandring, basse, ringkast, piknik i Stiftsgårdparken, kubb og ansiktsmaling.

Sanden leveres av Ramlo Sandtak på Heimdal, og blir transportert til Midtbyen av Trondheim Bydrift.

Martnan ønsker å rette en takk til bidragsytere og private aktører som har bidratt med blant annet leker til sandkassen.

 

Les mer: Velkommen til Martnan 26. – 28. juni

Les mer: Dette skjer i Midtbyen i juni