Gratis hesteridning for barn på Martnan

14. juni 2019

GRATIS HESTERIDNING FOR BARN: Torp Ridesenter stiller med 4 hester på Martnan, og inviterer små og store barn til å bli med på rideturer i historiske omgivelser – helt gratis!

Møt hestene Channa, Wicky, Snapp og Freya fra Torp Ridesenter! Hver dag på Martnan kan alle barn bli med på ridetur mellom kl. 12:00 – 18:00 i byens historiske gater med disse flotte og snille hestene – helt gratis!

Om Torp Ridesenter og Martnas-hestene:
Channa er en Shetlandsponni på 12 år. Wicky er 13 år gammel, og er født i Nederland. Freya er en Fjordhest og er 13 år gammel. Alle disse tre hestene er hopper. Torp Rideskole er en av Trøndelags største rideskoler med 29 hester. Skolen har vært åpen siden 1995.

Førstebarn til mølla-prinsippet gjelder, hestene starter turen fra bak Vår Frue kirke.

Vrinsk!