Dette kan du se og oppleve på dag 1 av Martnan!

24. juni 2019

Tirsdag 25. juni kl. 11:00 er det endelig klart for vår kjære og tradisjonelle Martnan i Trondheim! Her ser du hva du kan oppleve på første dag av Martnan.

FORSKER-FREDERIC: Underholder fra scenen med sitt forrykende vitenskapsshow! (Foto: Torleif Kvinnesland)

Kl. 11.00 – 19:00: Fotballaktiviteter i Nordre gate med Skandia Cup

I samarbeid med Skandia Cup inviterer Martnan små og store fotballentusiaster til å bli med på fotballmoro på 3v3-bane i Nordre gate hver dag under Martnan. Møt opp og bli med på miniturneringer, alle kan delta. Ingen påmelding i forkant, og ingen utstyrskrav. Arrangementet finner du her
Hvor: Nordre Gate

FOTBALLMORO: Bli med på miniturneringer med Skandia Cup i Nordre gate.

Kl. 12:00 – 18:00: Gratis hesteridning for barn på Martnan

Møt hestene Channa, Wicky, Snapp og Freya fra Torp Ridesenter! Hver dag på Martnan kan alle barn bli med på ridetur mellom kl. 12:00 – 18:00 i byens historiske gater med disse flotte og snille hestene – helt gratis! Førstebarn til mølla-prinsippet gjelder, hestene starter turen fra bak Vår Frue kirke. Arrangementet finner du her
Hvor: Bak Vår Frue Kirke

GRATIS HESTERIDNING FOR BARN: Torp Ridesenter stiller med 4 hester på Martnan, og inviterer små og store barn til å bli med på rideturer i historiske omgivelser – helt gratis!

Kl. 12:00 – 18:00: Internasjonal Kafé i Parkgården

Bli med på en kulinarisk rundreise når Caritas Trondheim inviterer til internasjonal kafé i samarbeid med Martnan 2019. Kos deg med mat fra Midtøsten, Latin Amerika og Afrika i Parkgårdens historiske og vakre lokaler, og kan du språket – slå av en prat! Tirsdag er det mat fra Midtøsten som står på menyen; Tabola, fryka og dessert. Arrangementet finner du her
Hvor: Parkgården

SOMMERSCENEN

Kl. 12:00: Offisiell åpning av Martnan 2019

Vi har gleden av å introdusere kommunaldirektør for kultur, idrett og næring Ola By Rise og Ingrid og Roar fra Dagtilbudet i Ringvebukta som offisielle talere og snorklippere under åpningen av Martnan 2019. NB! Tegnspråktolk vil være tilstede under åpningen og Forsker-Frederics første show. Arrangementet finner du her 
Hvor: Sommerscenen ved Vår Frue Kirke

Illustrasjon: Monica Næss, Midtbyen Management

Kl. 12:00: Show med Forsker-Frederic

Kom og opplev spektakulære Forsker-Frederic fra Vitensenteret! Forsker-Frederic tar oss med på ville veier inn i kjemiens og fysikkens spennende verden med ekte naturmagi som flammer, “eksplosjoner”, og andre gøyale triks! Hans show er like inspirerende som det er morsomt og passer for både vanlige og godt voksne barn! NB! Døvetolk tilstede for showet. Arrangementet finner du her 
Hvor: Sommerscenen

Kl. 15:00: Netland/Storrøsten Duo

Netland/Storrøsten Duo spiller egenkomponert musikk sterkt influert av norsk slåttetradisjon, amerikansk bluegrass og vestafrikansk musikk. Gjennom en felles fascinasjon for akustisk strengemusikk har de funnet et eget sound og uttrykk. Arrangementet finner du her 
Hvor: Sommerscenen

HERLIG STRENGMUSIKK: Opplev Netland/Storrøsten Duo på Sommerscenen tirsdag 25. juni.

Kl. 16:00: Martnans stjerneskudd: Sororibus

Sororiubus er plukket ut som en av “Martnans stjerneskudd” for årets Martnan, og opptrer på Sommerscenen. Duoen består av to søstre på 18 og 15 år som har sunget sammen i 6 år hos Gunnhild Hasunds Musikkskole. Temaet for konserten er kvinnelige låtskrivere, og de vil framføre sanger fra blant annet Aurora, Susanne Sundfør og Kate Bush. I tillegg vil det bli urpremiere på to egenskrevne låter! Konserten er gratis. Arrangementet finner du her
Hvor: Sommerscenen

DUO: Opplev Martnans stjerneskudd og søsterduoen Sororibus på Sommerscenen.

Kl. 17:00: Karin Baadsvik

Karin Baadsvik har nylig avsluttet et femårig eventyr som omreisende trubadur og jazzsanger i blant annet Australia og Vietnam. Nå er hun tilbake i Trondheim og har allerede mange musikalske jern i ilden. Den nyeste singelen heter «Trondheim», og har blitt spilt på NRK Trøndelag. Få med deg denne fremadstormende musikeren «live & unplugged» på Martnan i år! Konserten er gratis. Arrangementet finner du her
Hvor: Sommerscenen

TRONDHEIM: Karin Baadsvik spiller en av sine vakreste sanger, «Trondheim» på Sommerscenen kl. 17:00.

Kl. 18:00: ISAK Artist: Bendu og Arenay

Opplev unge og dyktige artister fra ISAK på årets Martnan!

Bendu er fra Trondheim og har sunget i mange år på scenen allerede. I det siste året har hun opptredd på ulike musikkarrangement i byen. Hun synger for det meste pop og R’nB.

Arenay er en rap duo som består av Jens Stendahl Rokne og Jonas Elisabethsønn Antonsen fra Trondheim. Arenay lager hip-hop musikk med innflytelse fra både populær og underground hip-hop, men er ikke redd for å eksperimentere med sjangere. Arrangementet finner du her
Hvor: Sommerscenen

BENDU OG ARENAY: Opplev talentfulle artister fra ISAK på Sommerscenen på Martnan tirsdag 25. juni. (Foto: ISAK/Artistene selv)

BENDU OG ARENAY: Opplev talentfulle artister fra ISAK på Sommerscenen på Martnan tirsdag 25. juni. (Foto: ISAK/Artistene selv)

Les mer: Martans hjemmside
Les mer: Sommeropplevelser i Midtbyen
Les mer: Dette kan du spise til lunsj på Martnan
Les mer: Her kan du bruke Midtbykortet ditt
Les mer: Dette skjer i sommer: arrangementskalender