Det blir ingen Martna i 2020

27. april 2020

Forbudet mot større arrangementer er utvidet og gjelder nå frem til 1. september, noe som betyr at vi dessverre må avlyse Martnan i Trondheim 2020.

Vi støtter selvfølgelig myndighetenes avgjørelse, og deltar som alle andre i denne nasjonale dugnaden. Selv om avlysningen betyr at vi mister noen flotte og tradisjonsrike sommerdager i Midtbyen, er argumentene bak forbudet langt viktigere å ta hensyn til.

Martnan tiltrekker seg mange mennesker, og det vil derfor være umulig å overholde krav til avstand eller begrense antall besøkende som samles på ett sted. Selv om forbudet ikke kom som noen overraskelse, er det med et tungt hjerte vi avlyser – både med tanke på publikum, leverandører, utstillere, samarbeidspartnere og frivillige som har sett frem til disse dagene.

Vi retter blikket framover og gleder oss til en livlig og folkerik Martna neste år. Ta vare på dere selv og hverandre.

Velkommen tilbake 22. – 24. juni 2021!