Praktisk informasjon

Praktisk informasjon

Infomasjon om Martnasområde og søknadsskjema blir publisert på www.martnan.no.

Link til påmelding

Informasjonstelt
Åpningstider:

 • Mandag 21. juni  11.30 – 20.00
 • Tirsdag  22. juni  kl. 10.30 – 19.30.
 • Onsdag 23. juni  kl. 11.00 – 19.30.
 • Torsdag 24. juni  kl. 11.00 – 19.30.
 • Fredag 25. juni  kl. 11.00 – 19.30.
 • Lørdag 26. juni  kl. 11.00 – 19.30.

Opprigg/nedrigg

 • Opprigg kan starte tidligst mandag 21. juni kl. 12:00. Husk at alle standplasser kommer med ferdigmonterte telt, sett bort fra Bondens marked, plasser for salgsbiler og Lag og organisasjoner.
 • Varetransport skal kun foregå før kl. 10.30 og etter kl. 19.00. Det er ikke tillat med noen form for kjøring inne på området under markedsdagene mellom kl. 10.30 og 19.00 .
 • Nedrigg lørdag 26. juni starter umiddelbart etter kl. 19.00 (ikke før). Alt av utstyr må være fjernet fra Martnasområdet innen kl. 22.00.

 Åpningstid
Kl. 11.00 – 19.00. Alle utstillere plikter å holde åpent i hele åpningstiden. Utstillere som begynner nedrigg før stengetid vil bli ilagt en bot og vil ikke bli tildelt plass i 2022.

Vakthold
Det er vakthold på området hver natt fra mandag kl. 21.00 til og med fredag kl 19.00. Alle utstillere er selv ansvarlig for egne varer, og eventuell forsikring av disse. Det er mulig å opprette egne avtaler på vakthold for sin standplass. Dette betales av den enkelte utstiller.  Ta kontakt på martnan@martnan.no for kontaktinformasjon til vaktselskap.

Støy fra Martnas scenen
Utstillere som har fått innvilget standplass nært scenen vil bli berørt av lyd i større grad enn andre. Ta kontakt i infoteltet om du har tilbakemeldinger rundt lydnivå.

Standplass
Standplassen skal beholdes gjennom hele perioden. Det er ikke anledning til å bytte plassering underveis og det er heller ikke tillat med fremleie.

Produktutvalg
Produkter som selges skal være i tråd med arrangørens godkjenning og retningslinjer. Vi minner spesielt om at salg av våpen/våpenimitasjoner, spaghettispray og knall er strengt forbudt. Brudd på dette regelverket vil føre til bot og ved gjentakelse, bortvisning.Leker skal være CE-godkjente.

Martnan i Trondheim har et miljøfokus og tillater ikke heliumballonger og ballonger i folie. Vi tillater kun ballonger i naturlateks. (Dette må dokumenteres.)

Søppel
Skal kastes i egne containere. Alle utstillere har ansvar for avfallshåndtering rundt egen bod under hele Martnan, også ved nedrigg. Dersom opprydding ikke er gjennomført etter siste salgsdag, og arrangør må foreta opprydding av standplass, blir utstiller fakturert 1000,- eks. mva. for dette. Eget fat for frityr er plassert på området.

Vaskestasjon
Presenteres straks arenaen er klar.

Reglement
Skal leses nøye av alle utstillere.
Brudd på reglement kan føre til utvisning fra Martnan uten refusjon.

Toaletter
Presenteres straks arenaen er klar.

Brannslukningsapparat
Det blir plassert ut brannslukningsapparater på ulike steder under Martnan. Utstillere som bruker gass/frityr/grill får egen e-post med informasjon om slukkeutstyr. Alle utstillere plikter å ha med eget brannslukningsapparat.

Propan
Oppbevaring av propan på din standplass er kun tillatt i åpningstiden kl. 11.00 – 19.00. Denne må fjernes fra området når markedet stenger for dagen. Propan skal oppbevares i egnede skap i åpningstid og ikke dekkes til av klær, utstyr mm. Egen mail om sikkerhet vedrørende bruk av propan blir sendt ut til de dette berører.

Varer fra Rema 1000
Om du trenger store mengder varer fra Rema 1000 på Torvet må du forhåndsbestille dette pr e-post: torvet@rema.no. Bestillingsfrist for varer fra Tine er kl 10.45 for levering neste dag. På den måten blir det ikke tomt for privatkunder under Martnan.

Parkering av kjøretøy på Martnasområdet er ikke tillatt.

 • Biler må parkeres i parkeringshus eller på ordinære parkeringsplasser.
 • Kun utstillere som har booket plass for innredede salgsbiler kan parkere disse innenfor tildelt plass på Martnasområdet, bevis ligger i utstillerkonvolutt. Disse må stå parkert på området hele perioden, og kan ikke flyttes før Martnan er over. Andre utstillere som plasserer kjøretøy på området uten tillatelse blir bøtelagt og/eller bortvist.
 • Det er ikke tillatt å parkere på fortau, kjør inntil plassen midt i gaten.
 • Trondheim Parkering vil utføre kontroller på området, eventuelle påtaler fra trafikkbetjenter må følges.

Servicebilparkering – ”SMS park”
Trondheim Parkering har en SMS-løsning for varebiler som benyttes som servicebiler. Dette er for de som trenger å stå parkert utover tillatt p-tid (3 timer) og kjølebiler som har bestilt strøm.

Hvordan bruke ”SMS park”

 1. Først må bedriften registrere seg som SmartPark Bedriftskunde. Det gjør du her: http://trondheimparkering.no/ny-kunde-bedrift.
 2. Skriv kodeord TPS og bilens registreringsnummer, dette sendes til 2470. Eksempel: TPS VF12345. Du får en kvitteringsmelding. Parkeringen koster 210 kroner og varer ut døgnet. Denne parkeringen kan kun kjøpes for ett døgn av gangen. Kontroll blir foretatt ved at trafikkbetjenten sjekker bilens registreringsnummer. Denne løsningen gjelder for ordinære parkeringsplasser samt P-hus.
 3. Husk: har du ikke logo på bilen, kan du hente Martnasbevis i infoteltet på Martnan til å legge godt synlig i frontruten på bilen.

Andre parkeringsløsninger
I tillegg til SMS-Park for servicebil finnes det løsninger hvor man kan betale med Smart Park App og SMS. Les mer om disse løsningene her: http://trondheimparkering.no/gateparkering.

Gategrunnsleie for parkering: Ta kontakt med Trondheim Parkering på Leûtenhaven for å forhåndsbetale parkering for hele perioden.

Hvor kan du parkere?
De nærmeste P-hus er ved Torvet og Leüthenhaven, det finnes også en rekke andre P-hus. Oversikt over hvor mange ledige plasser som finnes i P-hus, finnes til enhver tid på www.ledigp.no.  Det er ikke mulig å reservere plass til parkering, selv om du benytter deg av servicebilparkering eller gategrunnsleie. Nærmeste område tilrettelagt for bobil er ved Nyhavna/Dora.

Parkeringsplasser med strøm 
Det er et begrenset antall parkeringsplasser med strøm tilgjengelig på Martnan. Her betales gategrunnsleie, eventuelt servicebilparkering til Trondheim Parkering. Ta kontakt på martnan@martnan.no for strømbestilling.

Markedsføring
Martnan i Trondheim 2021 er markedsført gjennom følgende kanaler (Med forbehold om endringer):

 • www.trdevents.no, arrangementsguide på nett.
 • Annonseside i Adresseavisen.
 • På Martnans egen facebookside, og egen annonsering i sosiale medier
 • Martnans egen hjemmeside, www.martnan.no
 • Gjennom plakater distribuert i bykjernen.