Martnan: Slam & Poesi

27/06 13:00 Kongens gate 5

Enten det er lyrikk, slampoesi eller rap, disse unge trondhjemmerne skriver egne tekster som de fremfører og leser utdrag fra på Sommerscenen onsdag kl.13.00. Med:

 

Poet Martin Brovold 23 år, fra Byåsen. Har nettopp levert bachelor i litteraturvitenskap ved NTNU. Er en del av redaksjonen for Beijing Trondheims årlige magasin. Tidligere studert Forfatterstudiet i Bø og Skrivekunstlinja på Nansenskolen.

 

Forfatter Daria Osipova, 21 år, forfatter. Har tidligere studert litteraturvitenskap på NTNU og fordypet seg i lyrikk & prosa ved Biskops-Arnö Författarskola. Har også skrevet dramatikk gjennom Unge Dramatikere v/Trøndelag Teater og ved Lokstallen Kulturverskted for ungdom på Stjørdal.

 

Slampoet Daniel Wathne gjorde stor ståhei under fjorårets NM i slampoesi i Oslo og ble nevnt som årets nykommer til slampoet-scenen i Oslo. Her i Trondheim har han stått på scenen mange ganger og deltat i flere konkuranser. Daniel er den som kommer med en egen stemme, med et mørke og humor som blander seg på helt eget vis.

 

ArrangementMartnan i Trondheim 2018

Se hele programmet