10 ting å glede seg til på Martnan

Vi gleder oss alle til Martnan fyller Torvet med liv og røre, og her er de 10 tingene vi gleder oss aller mest til!

1. Unike og kule shoppingmuligheter

Utstillere fra fjern og nær samles på og rundt Torvet for å selge sine spesialiteter på Martnan. Enten det er klær, smykker, mat eller håndtverk, du finner det på Martnan! Her kan man utforske alskens varer i timesvis.

Foto: Wil Lee-Wright

2. Lokalmat

I Kongens gate øst finner du Lokalmatgata, en gate dedikert til mat med lokal tilhørighet fra hele Norge! Les mer her, og husk å kom sulten så du har plass til å smake på mest mulig 😉

3. Uteservering på Oasen

Milkshakes, brus og ultimat sommerstemning. På Martnan sitt nye serveringssted kan du lene deg tilbake med noe forfriskende i glasset og nyte en velfortjent pause i shoppingen.

4. Rekordforsøk i Isbading

22. juni skal Bjørn Rex forsøke å slå norgesrekorden i isbading på Torvet i Trondheim! Da fyller han opp et 1000-liters bad med vann og kjøler vannet ned til 1 grad Celsius. Der skal Bjørn sitte i minimum 65 minutter.

5. Sommermusikk

Klokken 12-16 den 23.-25. juni vil Torvet fylles med musikk fra unge kvinnelige DJ’s i regi av AKKS! Funky beats og deilig sommerstemning er garantert.

6. Basket på Torvet

Trondheim Basket kommer til Martnan og setter opp to basketball-baner på Torvet og gir deg muligheten til å teste ut basket-ferdighetene gjennom hele perioden!

7. Flamencodansere på Torvet torsdag og fredag

kl.18-19 den 23. og 24. juni er det duket for flamenco på Torvscenen! Kom og se spanske rytmer og dansere som viser frem koreografert flamenco på scenen.

8. Vandring i Midtbyens veiter

Trondheim Guide Tours arrangerer guidede turer på både norsk og engelsk gjennom veitene i Midtbyen. Lær historiske fakta, utforsk byen og bli kjent med nye folk!

9. Food trucks og håndmat

Duften av håndmat og et utvalg av ferske spiseklare retter fra en rekke foodtrucks og utstillere på Martnan er et «must»! Kebab, vårruller og vafler er bare noe av det digge du kan smake på.

Foto: Wil Lee-Wright

10. Et mylder av folkeliv og herlig sommerstemning

Aktiviteter, musikk, servering og handel. Alt Martnan inneholder er med på å skape den magiske stemningen og det yrende folkelivet på Torvet. Og det er kanskje akkurat dette vi gleder oss til mest av alt.