Martnan 2021 blir dessverre avlyst

26. mars 2021

Det er dessverre fortsatt forbud mot større arrangementer i Norge, noe som gjør planlegging av Martnan veldig vanskelig – og vi ser oss beklageligvis nødt til å avlyse årets Martna.

Vi er enda ikke i mål med vaksinasjonsprogrammet og må derfor fortsette å bidra i den nasjonale dugnaden. Selv om avlysningen betyr at vi mister noen flotte og tradisjonsrike sommerdager i Midtbyen, er det viktig at vi overholder retningslinjene nå i innspurten.

Martnan tiltrekker seg årlig utstillere fra hele landet og internasjonalt, og  med besøkstall på rundt 100 000 er det ikke forenlig med hensynet til smittevern. Det er med tungt hjerte vi avlyser – både med tanke på publikum, leverandører, utstillere, samarbeidspartnere og frivillige som har sett frem til disse dagene.

Vi retter blikket framover og gleder oss til en livlig og folkerik Martna på hele fem dager til neste år.

Ta vare på dere selv og hverandre.

Velkommen tilbake i 2022!